martes, 31 de julio de 2012

L'ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LA TERRETA DEMANA A LA VICE-PRESIDENTA JOANA ORTEGA QUE INAUGURI LA III JORNADA CULTURAL CONEIX LA TERRETA


Benvoguda Sra:

Assabentats per la premsa que el Sr. Víctor Orrit, Alcalde de Tremp, li ha explicat la situació del  municipi i de les particularitats de la zona de la Terreta i li ha recordat el seu compromís a visitar la zona que públicament va realitzar a la tardor del l'any passat i que ara li convida  a la que ell anomena Festa de la Terreta, nosaltres volem fer-li unes puntualitzacions:
Aquesta Festa s'anomena Trobada de la Terreta i ja compta amb vint edicions que organitzen l'associació d'Amics de la Terreta amb l'associacions de veïns de Sapeira, Espluga de Serra i La Torre de Tamúrcia, amb una tarda plena de activitats lúdiques, ball i sopar.
Aquest any, per tercer any consectiu i vist l'enorme èxit de convocatòria que en les altres edicions les van seguir entre cent i dues-centes persones,  el matí de la jornada també organitzarem una Jornada Cultural Coneix la Terreta, la IIIª edicio, on es fan presentacions de recerques, llibres, etc des d'una vessant interdisciplinar de temes que afecten a La Terreta.
Vist que l'Alcalde la convida a la visita el mateix dia que fem la Jornada Cultural i la Trobada la volem convidar a que inauguri o que faci la cloenda d'aquesta Jornada.
Agraïts per la seva atenció la saludem cordialment.

Associació Cultural de la Terreta

Col·labora amb les activitats de l'Associació Cultural de La Terreta

L'Associació Cultural de La Terreta ja porta tres anys de vida. En aquest temps hem realitzat dues jornades culturals i una jornada de memòria oral ámb un notable èxit de participació.
Gràcies a la Plataforma La Terreta Decideix difonem les activitats per blocs,facebook i twitter.
Ara estem preparant el cartell de la III Jornada Cultural Coneix La Terreta que co-organitzem amb Amics de la Terreta i el Centre d'Estudis Ribagorçans es realitzarà el proper dissabte, 11 d'agost a La Torre de Tamúrcia,
Aquelles empreses que vulguin col·laborar econòmicament amb aquesta jornada, poden enviar els logos o demanar informació a: ac.laterreta@gmail.com

lunes, 23 de julio de 2012

III Jornada Cultural Coneix la Terreta: normes per a presentar comunicacions

El proper divendres 27 de juliol finalitza el termini per a presentar comunicacions per a la III JORNADA CULTURAL CONEIX LA TERRETA que es realitzarà el proper dissabte 11 d'agost a La Torre de Tamúrcia, en el marc de la XX Trobada de la Terreta.

Les comunicacions poden tractar directament sobre La Terreta en un sentit ampli (Vall mitjana de la Noguera Ribagorçana) o de manera indirecta al parlar de Ribagorça, el Pallars, la Franja o els Pirineus.

- La temàtica pot ésser diversa: història, art, antropologia, llengua, geografia, geologia, medi natural, etc

- Les comunicacions seràn orals i es disposarà d'un temps per a explicar-ho, depenent del nombre de comunicacions.

- Es poden presentar des de treballs de batxillerat i universitat a tesis doctorals o a recerques pròpies inèdites o presentacions d'articles o llibres.

-Els estudiants, estudiosos, investigadors, escriptors, etc interessats en presentar-hi una comunicació envieu una proposta mab el títol, nom, cognoms i telèfon a l'adreça: ce.cerib@gmail.com.

- La Jornada Cultural es organitzada per l'Associació Cultural de la Terreta, l'Associació Amics de la Terreta i el Centre d'Estudis Ribagorçans.

lunes, 9 de julio de 2012

III Jornada Cultural Coneix La Terreta: terminis per a presentar comunicacions


 
El proper 11 d'agost de 2012 es celebrarà a La Torre de Tamúrcia  (La Terreta) la III Jornada Cultural Coneix la Terreta organitzada per l'Associació Cultural la Terreta, l'Associació Amics de la Terreta i el Centre d'Estudis Ribagorçans.

Els estudiants, estudiososos, investigadors, escriptots, etc interessats en presentar-hi una comunicació tenen temps fins al 27 de juliol per a enviar la proposta corresponent  a l’adreça: ce.cerib@gmail.com
Recordeu que el 11 d'agost
al matí : III Jornada Cultural Coneix la Terreta
 i per tarda i nit: XX Trobada de la Terreta
Imatge del Bloc de Sapeira